Projekt jag har
tagit fram.

Consultive

Konsultbolag

Consultive ville ha en facelift på deras webbsida och kom därför till BeSeen. Vi tog fram en lösning baserad på deras redan existerande Wordpress-sida och skapade en design från grunden som skulle passa just Consultive.

Besök sidan
Consultive Website

BeSeen

Webbyrå

BeSeen var en webbyrå och UF-företag som drevs vid sidan av studierna under sista året på gymnasiet. BeSeen blev en så stor succé så att företagare i Västerås hade hört talas om oss innan vi ens träffats. Vi utvecklade allt från skräddarsydda system, till Wordpress-sidor, och grafisk formgivning.

BeSeen Website

Är Det Öppet?

UF-företag

Är Det Öppet? var ett UF-företag som bedrevs under andra året på gymnasiet. Sidan katalogiserade öppettider för butiker och myndigheter över hela Sverige. Sidan fick en hel del uppmärksamhet regionalt och vi knöt många viktiga kontakter inför kommande års företag: BeSeen

Besök sidan
BeSeen Website

Västerås Power Trail

Lokalt trail-lopp

Västerås Power Trail är ett lokalt trail-lopp arrangerat av Västerås Skid- och Orienteringsklubb. Evenemanget behövde en webbsida där man kunde anmäla sig och betala anmälningsavgiften på. Information om loppet och kontaktmöjligheter skulle också publiceras på webbsidan.

Besök sidan
BeSeen Website

LiveOL

App

LiveOL är ett personligt projekt som visar liveresultat i orientering. Appen är byggd på en redan existerande API och finns tillgänglig på Android!

Besök sidan
BeSeen Website

Västerås Skid- och Orienteringsklubb

Lokal orienteringsklubb

Västerås Skid- och Orienteringsklubb behövde för några år sedan en ansvarig person för webbsidan och det nedgångna forumet. Jag skapade en ny design för webbsidan och satte upp ett nytt och fräscht forum som används flitigt av klubbens medlemmar.

Besök sidan
BeSeen Website

UK-Sidan VSOK

Anmälningssystem

Västerås Skid- och Orienteringsklubb behövde ett nytt system för att göra interna anmälningar till olika klubbaktiviter och för att sätta ihop stafettlag. UK-sidan är ett system jag byggt från grunden för att ta emot allt från anmälningar till att skapa stafettlag med flera sträckor och parallellsträckor.

Besök sidan
BeSeen Website
Se hela min portfolio här!